top of page

vr 22 apr

|

Austerlitz

The Gift

The Gift is een 3-daagse ervaring waarin je het geschenk dat je zelf bent gaat ontdekken, door je te verbinden met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

22 apr 2022 13:00 – 17:00

Austerlitz, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

Het leven is een geschenk. Als mens mogen we veel ontvangen en hebben we veel te geven.

Toch leven we in een wereld die steeds harder, individueler, ongelijker en meer gepolariseerd lijkt te worden. We zijn de verbinding met onszelf, de mensen om ons heen en onze ware natuur verloren. Het verlangen naar een andere, mooiere wereld is misschien wel groter dan ooit. Het is tijd voor een wezenlijke transformatie.

Daarom is er The Gift. Een ervaring die je geheel anders laat kijken naar jezelf en het leven dat je leidt. Waarin je leert om te verzachten, te verbinden te vernieuwen.

The Gift is een combinatie van bewustwording en beoefening. In drie bijzondere ervaringsdagen (verspreid over drie weken) ga je jouw bewustzijn vergroten op bovengenoemde terreinen. Tussentijds ga je aan de slag met je eigen ‘practice’: het toepassen van je nieuwe inzichten in het dagelijks leven.

The Gift is een bijzondere ervaring. Zowel spannend als ontspannend. Vrouwelijk en mannelijk. Persoonlijk en collectief. Diep en licht. Internationaal en lokaal. Intrigerend en praktisch.

The Gift bevat een vijftal geschenken:

  • Anders naar jezelf leren kijken (the gift of you)
  • Een nieuw perspectief op geld krijgen (the gift of money)
  • De ware natuur (her)ontdekken (the gift of nature)
  • Met andere ogen naar gezondheid kijken (the gift of health)
  • De kracht van samen ervaren (the gift of community)

Het gehele programma vindt plaats in de Bosschuur in Austerlitz bij Better Meetings, waar ook voor een heerlijke vegetarische lunch wordt gezorgd. Het inschrijfgeld bedraagt €250,-, hiervoor wordt het volledige 3-daagse programma verzorgd. Na afloop bepaal je met een extra bijdrage hoeveel The Gift voor jou waard was. Deze bijdrage wordt gebruikt om meer vrouwen toegang te geven tot transformatie in India, Gambia, Georgië en Nederland.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over The Gift of Buzz Women als organisatie, dan kan je natuurlijk contact opnemen met ons via dagmar.heemskerk@buzzwomen.org.

Ps. The Gift is voor iedereen! Mocht je vragen hebben omtrent de financiën, neem gerust contact met ons op!

Share this event

bottom of page