top of page

za 30 sep

|

Better Meetings

A very special Buzz celebration

Eind september behalen we de ongelofelijke mijlpaal van 500.000 opgeleide vrouwen en dat willen we vieren samen met jou!

Registration is closed
See other events
A very special Buzz celebration
A very special Buzz celebration

Time & Location

30 sep 2023, 14:00 – 17:00

Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

Wij hebben iets heel bijzonders te vieren!

Van een idee naar een wereldwijde vrouwenbeweging. Eind september behalen we de ongelofelijke mijlpaal van 500.000 opgeleide vrouwen en dat willen we vieren samen met jou!

Op zaterdagmiddag 30 september nodigen we onze trouwste supporters en potentiële nieuwe ambassadeurs uit om samen met ons te vieren, te dromen en aan de slag te gaan.

Het belooft een magische middag te worden waar we stil staan bij het behalen van de 500.000 opgeleide vrouwen, waar we een hele speciale gast in ons midden hebben die komt vertellen over Buzz in Oekraïne en waar we jullie ook gaan uitdagen om met ons mee een stap in de toekomst te zetten door middel van het lanceren van de ‘Hop on the Buzz’ campagne.

We hopen enorm dat je erbij kunt zijn en willen je daarnaast ook vragen om een gast mee te nemen. Iemand die je graag kennis wil laten maken met Buzz Women en die wellicht geïnteresseerd is meer betrokken te raken bij ons werk. Dus schroom vooral niet om deze link door te sturen! 

Het programma:

Inloop: 13.30

Start: 14.00

Start borrel: 17.00

Adres: Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA, Austerlitz

Share this event

bottom of page