top of page

wo 30 nov

|

Better Meetings

The Gift

The Gift is een 3-daagse ervaring waarin je het geschenk dat je zelf bent gaat ontdekken, door je te verbinden met jezelf, anderen en de wereld om je heen. LET OP: Deze editie is vol, door je aan te melden kom je op de wachtlijst terecht. Zodra er een plekje vrij is, nemen we contact op!

Registration is closed
See other events
The Gift
The Gift

Time & Location

30 nov 2022, 09:00 – 17:00 CET

Better Meetings, Woudenbergseweg 41 Hectometerpaaltje 5.4 het bos in, dan 3 keer links!, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

LET OP: Deze editie is vol, door je aan te melden kom je op de wachtlijst terecht. Zodra er een plekje vrij komt, nemen we contact met je op! 

Data & Locatie

The Gift is een 3-daagse ervaring. Het is daarom belangrijk dat je op alle 3 de onderstaande dagen aanwezig kunt zijn!

 • Dag 1: 30 november van 9:00uur tot 17:00uur
 • Dag 2: 9 december van 9:00uur tot 17:00uur
 • Dag 3: 16 december van 9.00uur tot 17.00uur

Het gehele programma vindt plaats in de Bosschuur in Austerlitz bij Better Meetings, waar ook voor een heerlijke vegetarische lunch wordt gezorgd.

Omschrijving

Het leven is een geschenk. Als mens mogen we veel ontvangen en hebben we veel te geven.

Toch leven we in een wereld die steeds harder, individueler, ongelijker en meer gepolariseerd lijkt te worden. We zijn de verbinding met onszelf, de mensen om ons heen en onze ware natuur verloren. Het verlangen naar een andere, mooiere wereld is misschien wel groter dan ooit. Het is tijd voor een wezenlijke transformatie.

Daarom is er The Gift. Een ervaring die je geheel anders laat kijken naar jezelf en het leven dat je leidt. Waarin je leert om te verzachten, te verbinden te vernieuwen.

The Gift is een combinatie van bewustwording en beoefening. In drie bijzondere ervaringsdagen (verspreid over drie weken) ga je jouw bewustzijn vergroten op bovengenoemde terreinen. Je wordt hierin begeleid door verschillende expert. Tussentijds ga je aan de slag met je eigen ‘practice’: het toepassen van je nieuwe inzichten in het dagelijks leven.

The Gift bevat een vijftal geschenken:

 • Anders naar jezelf leren kijken (the gift of you)
 • Een nieuw perspectief op geld krijgen (the gift of money)
 • De ware natuur (her)ontdekken (the gift of nature)
 • Met andere ogen naar gezondheid kijken (the gift of health)
 • De kracht van samen ervaren (the gift of community)

Give & Take

Bij Buzz Women werken we op basis van een gift. Dit betekent dat we vooraf geen vaste prijs vragen. Na afloop betaal je wat je je kunt veroorloven, op basis van wat jij vindt dat de transformatie die Buzz Women bij jou teweeg heeft gebracht waard is. Jouw bijdrage wordt gebruikt om meer vrouwen toegang te geven tot transformatie in India, Gambia, Georgië en Nederland.

 • De 3 ervaringsdagen zijn inclusief locatie, facilitators, experts, materiaal en lunch.

Vragen?

Voor vragen neem gerust contact met ons op via stefi.akouele@buzzwomen.org. We vertellen je graag meer!

Tickets

 • The Gift

  € 0,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page