top of page

do 01 sep

|

Better Meetings

The Gift

Een 3-daagse ervaring die je geheel anders laat kijken naar jezelf en het leven dat je leidt. Vervolgdata staan in de omschrijving!

Registration is closed
See other events
The Gift
The Gift

Time & Location

01 sep 2022, 09:00 – 17:00

Better Meetings, Woudenbergseweg 41 Hectometerpaaltje 5.4 het bos in, dan 3 keer links!, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

Omschrijving

Het leven is een geschenk. Als mens mogen we veel ontvangen en hebben we veel te geven.

Toch leven we in een wereld die steeds harder, individueler, ongelijker en meer gepolariseerd lijkt te worden. We zijn de verbinding met onszelf, de mensen om ons heen en onze ware natuur verloren. Het verlangen naar een andere, mooiere wereld is misschien wel groter dan ooit. Het is tijd voor een wezenlijke transformatie.

Daarom is er The Gift. Een ervaring die je geheel anders laat kijken naar jezelf en het leven dat je leidt. Waarin je leert om te verzachten, te verbinden te vernieuwen. Die je helpt om het vrouwelijke en het mannelijke in balans te brengen. Jou in staat stelt om de grote thema’s van deze tijd persoonlijk te maken. En vooral waarin je het cadeau ontdekt dat je zelf bent!

The Gift bevat een vijftal geschenken:

 • Anders naar jezelf leren kijken (the gift of you)
 • Een nieuw perspectief op geld krijgen (the gift of money)
 • De ware natuur (her)ontdekken (the gift of nature)
 • Met andere ogen naar gezondheid kijken (the gift of health)
 • De kracht van samen ervaren (the gift of community)

The Gift is een combinatie van bewustwording en beoefening. In drie bijzondere ervaringsdagen (verspreid over drie weken) ga je jouw bewustzijn vergroten op bovengenoemde terreinen. Je wordt hierin begeleid door verschillende experts: Tussentijds ga je aan de slag met je eigen ‘practice’: het toepassen van je nieuwe inzichten in het dagelijks leven.

Give & Take

Bij Buzz Women werken we op basis van een gift. Dit betekent dat we vooraf geen vaste prijs vragen. Na afloop betaal je wat je je kunt veroorloven, op basis van wat jij vindt dat de transformatie die Buzz Women bij jou teweeg heeft gebracht waard is. Jouw bijdrage wordt gebruikt om meer vrouwen toegang te geven tot transformatie in India, Gambia, Georgië en Nederland.

Data 

The Gift is een 3-daagse ervaring. Het is daarom belangrijk dat je op alle 3 de dagen aanwezig kunt zijn!

 • Dag 1: 1 september van 9:00uur tot 16:00uur 
 • Dag 2: 6 september van 9:00uur tot 16:00uur 
 • Dag 3: 13 september van 9.00uur tot 16.00uur

Vragen?

Voor vragen neem gerust contact met ons op via dagmar.heemskerk@buzzwomen.org. We vertellen je graag meer!

Tickets

 • The Gift

  € 0,00
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page