top of page

do 13 okt

|

Better Meetings

Bosbaden

In de 2-daagse cursus Shinrin-Yoku (de kunst van het bosbaden) ervaren we dat een verblijf in de natuurlijke omgeving ons lichaam op veel verschillende manieren beïnvloedt. Wil je meer kennis opdoen over het effect van de natuur op lichaam en geest en ervaren wat het met je doet?

Registration is closed
See other events
Bosbaden
Bosbaden

Time & Location

13 okt 2022, 11:00 – 14 okt 2022, 17:00

Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

Omschrijving

In de cursus Shinrin-Yoku (de kunst van het bosbaden) ervaren we dat een verblijf in de natuurlijke omgeving ons lichaam op veel verschillende manieren beïnvloedt. Wil je meer kennis opdoen over het effect van de natuur op lichaam en geest en ervaren wat het met je doet?

In verschillende sessies gaan we het bos in en vertelt Birgit Spoorenberg je op welke manieren de natuur ons lichaam en onze geest beïnvloedt. Aan bod komen onder andere het stress-systeem, aandacht en fascinatie, hersengolven, het afweersysteem, cognitie, plant stoffen en symbolen. En natuurlijk gaan we het ook allemaal ervaren!

De cursus zal zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. De cursus is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor jezelf meer wil weten over het effect van de natuur op je lichaam, of er als professional mee aan de slag wil gaan.

Data & Locatie

Shinrin Yoku is een twee-daagse cursus zonder overnachting.

Dag 1: 13 oktober van 11.00uur tot 17.00uur

Dag 2: 14 oktober van 11.00uur tot 17.00uur

De cursus vindt plaats in Austerlitz bij Better Meetings.

Give & Take

 • Kosten voor de 2-daagse bedragen €250,-
 • Indien je graag wil deelnemen maar de prijs is een drempel, stuur dan een mailtje met je vraag aan dagmar.heemskerk@buzzwomen.org

Tickets

 • Shinrin Yoku

  Je inschrijving voor de 2-daagse Shinrin Yoku cursus.

  € 250,00
  +€ 6,25 service fee
  Sale ended

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page