1/1

Buzz Women agenda

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen, werken we op basis van een gift. Dit betekent dat we vooraf geen vaste prijzen vragen om mee te doen aan onze programma’s.

aankomende inspiratie

 • Bosbaden
  do 13 okt.
  Better Meetings
  13 okt. 11:00 – 14 okt. 17:00
  Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands
  In de 2-daagse cursus Shinrin-Yoku (de kunst van het bosbaden) ervaren we dat een verblijf in de natuurlijke omgeving ons lichaam op veel verschillende manieren beïnvloedt. Wil je meer kennis opdoen over het effect van de natuur op lichaam en geest en ervaren wat het met je doet?
 • Salutogenese
  do 20 okt.
  Better Meetings
  20 okt. 11:00 – 17:00
  Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands
  De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” richt zich op het stimuleren van gezondheid. De cursus wordt verzorgd door Birgit Spoorenberg, aangesloten expert bij Buzz Women.
 • The Gift
  wo 30 nov.
  Better Meetings
  30 nov. 09:00 – 17:00 CET
  Better Meetings, Woudenbergseweg 41 Hectometerpaaltje 5.4 het bos in, dan 3 keer links!, 3711 AA Austerlitz, Netherlands
  The Gift is een 3-daagse ervaring waarin je het geschenk dat je zelf bent gaat ontdekken, door je te verbinden met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Vervolgdata staan in de omschrijving!

Schrijf je in voor de agenda nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks een overzicht van de aankomende inspiratie in je mailbox. Laat hieronder je email adres achter.

Thanks for submitting!

Let's talk about money!

Bij Buzz Women kijken we naar geld als een bron van energie. Geld niet als doel op zich, maar als middel tot een beter leven. Het is geld dat vrouwen helpt hun leven te verbeteren en hun dromen na te jagen. Het is geld dat Buzz Women in staat stelt transformatie binnen bereik te brengen van vrouwen die daar geen toegang toe hebben. Het is geld dat de getrainde vrouwen teruggeven aan Buzz Women om ook andere vrouwen toegang te geven. Geld blijft regenereren in ons systeem: het geld dat je inlegt, versterkt en ondersteunt vrouwen, die op hun beurt anderen versterken en ondersteunen. Met andere woorden: jouw geld is de brandstof die Buzz vooruit stuwt!