top of page

Buzz Women agenda

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen, werken we op basis van een gift. Dit betekent dat we vooraf geen vaste prijzen vragen om mee te doen aan onze programma’s.

aankomende inspiratie

 • The Shift - Inspiratie voor transitie
  wo 12 jul.
  Better Meetings
  12 jul. 19:00 – 21:30
  Better Meetings, Woudenbergseweg 41 Hectometerpaaltje 5.4 het bos in, dan 3 keer links!, 3711 AA Austerlitz, Netherlands
  Buzz Women nodigt je uit voor een bijzondere avond. Voor het eerst samen op een podium twee van de meest invloedrijke denkers & doeners op het gebied van verduurzaming in Nederland: Babette Porcelijn en Jan Rotmans.

Schrijf je in voor de agenda nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks een overzicht van de aankomende inspiratie in je mailbox. Laat hieronder je email adres achter.

Thanks for submitting!

Let's talk about money!

Bij Buzz Women kijken we naar geld als een bron van energie. Geld niet als doel op zich, maar als middel tot een beter leven. Het is geld dat vrouwen helpt hun leven te verbeteren en hun dromen na te jagen. Het is geld dat Buzz Women in staat stelt transformatie binnen bereik te brengen van vrouwen die daar geen toegang toe hebben. Het is geld dat de getrainde vrouwen teruggeven aan Buzz Women om ook andere vrouwen toegang te geven. Geld blijft regenereren in ons systeem: het geld dat je inlegt, versterkt en ondersteunt vrouwen, die op hun beurt anderen versterken en ondersteunen. Met andere woorden: jouw geld is de brandstof die Buzz vooruit stuwt!

Let's talk aout money
bottom of page