top of page

The Gift

The Gift

          Ontdek het geschenk dat je zelf bent.

KeyE-ret-1-logo.jpg

Verbind, verzacht en geef vorm aan een mooiere wereld.

 

Als je wilt leren hoe jouw authentieke zelf een bron van inspiratie en compassie kan zijn voor jouw omgeving, met een luid antwoord op de grotere thema’s van onze tijd, geef jezelf dan dit geschenk en ga mee op reis.

Wat je van The Gift kunt verwachten

The Gift is een meerdaagse ervaring voor vrouwen en mannen die je geheel anders laat kijken naar jezelf en het leven dat je leidt. Je ervaart dat jouw rol niet geïsoleerd is maar past in een groter web van maatschappelijke bewustwording en beweging.

The Gift stelt je in staat de grote thema's van deze tijd persoonlijk te maken. Met een dieper inzicht in hoe je jouw innerlijke kracht, je vuur vanuit authenticiteit in kunt zetten. Om onvermogen te transformeren naar impact binnen jouw leven en omgeving.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is een combinatie van bewustwording, beoefening, en toepassing. In drie bijzondere ervaringsdagen—verspreid over drie weken—wordt je door vakdeskundigen en Buzz Women facilitators begeleid om de volgende thema’s verkennen:

Dag 1: 
anders naar jezelf leren kijken

the gift of you
de ware natuur herontdekken
the gift of nature

Dag 2: 
met andere ogen naar geld kijken
the gift of money
een nieuw perspectief op gezondheid

the gift of health

Dag 3:
de kracht van verbinden en activeren

the gift of community

Tijdens ieder thema wordt er door de facilitators gebruik gemaakt van verschillende werkvormen, theorieën en methodieken zoals; Talking circle, systeemopstellingen, Theory U, Deep Democracy, geweldloze communicatie, Active Hoop, en VR programma—The Overview Effect.

The Gift is yours

Dit is jouw uitnodiging om The Gift te ervaren en jouw innerlijke kracht om te zetten naar tastbare impact. 

Heb je een vraag?

Neem contact op met Adrianne via adrianne.jonquiere.breure@buzzwomen.org

Meld je nu aan!

The Gift is yours.

Ben jij klaar om The Gift te gaan ervaren en jouw geschenken uit te pakken? Bekijk nieuwe data in de agenda en schrijf je in!

Eerst meer weten?

Laat je email-adres achter en ontvang de brochure van The Gift direct in je mailbox!

Dankjewel!

The Gift testimonials

Laurens

De energie draagt me nog!

Deze mensen zijn onderdeel van me geworden en ik hou van ze, zonder uitzondering. De hele Gift is levensveranderend! Ik ben dingen nu al anders aan het doen en dat zal meer worden, dat wil ik ook. We kunnen vanaf hier ons leven weer oppakken, maar jammer dat het voorbij is!

IMG_3708 2_edited_edited.jpg
bottom of page