top of page

do 14 apr

|

Better Meetings

Salutogenese

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” richt zich op het stimuleren van gezondheid.

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

14 apr 2022, 09:00 – 17:00

Better Meetings, Woudenbergseweg 41, 3711 AA Austerlitz, Netherlands

About the event

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” richt zich op het stimuleren van gezondheid. De cursus wordt verzorgd door Birgit Spoorendberg, aangesloten expert bij Buzz Women. 

Belangrijkste onderwerpen van de cursus:

– Hoe zorg je voor behoud van gezondheid?

– Kun je bij jezelf herkennen dat je je gezondheid aan het verliezen bent en kun je dan nog bijsturen?

In de cursus vertelt Birgit Spoorenberg je in grote lijnen over ons afweersysteem, gaan we in op wat stress nu eigenlijk is en wat dat te maken heeft met o.a. voeding, beweging, bioritme, temperatuur en ademhaling.

Birgit laat je zien wat er in het lichaam gebeurt als het door welke oorzaak dan ook onder druk komt te staan. En hoe je ervoor kunt zorgen dat de strategieën waar ons lichaam over beschikt om te zorgen dat problemen worden opgelost, optimaal hun functie kunnen uitoefenen.

Naast het verstrekken van beknopte informatie over de werking van het lichaam, is het de intentie je naar huis te laten gaan met een hoofd vol inspiraties om direct zelf mee aan de slag te gaan!

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” is gratis toegankelijk en richt zich op het stimuleren van jouw positieve gezondheid. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken.

Share this event

bottom of page