top of page

di 16 mei

|

Seats2Meet Utrecht CS

Open Dialoog

Kom naar het open dialoog over 'verbinding in de samenleving' op dinsdagavond 16 mei!

Aanmelding is gesloten!
Bekijk andere events
Open Dialoog
Open Dialoog

Time & Location

16 mei 2023, 19:00 – 20:30

Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht, Netherlands

About the event

Kom naar het open dialoog over 'verbinding in de samenleving' op dinsdagavond 16 mei!

In een wereld die steeds harder, individualistischer en meer gepolariseerd lijkt te worden, is het soms best uitdagend om jouw plek en purpose in deze maatschappij te vinden. Welke invloed hebben grote transities in de samenleving op jou? En waar begin je met in beweging komen?

Volgens ons ligt het antwoord op die vraag in het herstellen en verdiepen van de verbinding met onszelf, anderen en de wereld als geheel.

Iedere 3e dinsdag van de maand organiseert Seats2Meet in samenwerking met Buzz Women een open-dialoog met als thema ‘verbinding in de samenleving’. Dialoog is een communicatievorm waarin we ons richten op het verkrijgen van inzichten, op het delen van ervaringen en op het verkennen van nieuwe perspectieven en ideeën.

Dus, ben je geïnteresseerd om je hier samen met anderen in te verdiepen? En wil je onderzoeken waar jouw persoonlijke invloed op dit thema ligt? Meld je dan nu aan! 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf vijf deelnemers. Vrijdag 12 mei geven we hier uitsluitsel over.

Vraag je je af of dit iets voor jou is of wil je nog iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op via shari.veldhuizen@buzzwomen.org

Share this event

bottom of page